ZPRESS Sport mediapartner VR Cup

0
420

VJDe VR Cup heeft er een nieuwe mediapartner bij. Momenteel is alle informatie te lezen op het internet via de speciale cup-pagina  www.VoetbalRijnmondcup.nl en uiteraard op de website  www.VoetbalRotterdam.nl maar ook in de VoetbalJournaal kranten van het ZPRESS Sport zal er aandacht komen voor de VR Cup.

VoetbalJournaal

Het VoetbalJournaal wordt per regio tweemaal op jaarbasis uitgegeven en verschijnt gratis huis-aan-huis. Daarnaast ontvangen alle voetbalclubs per regio een stapel van ruim 200 exemplaren, die verspreid wordt in de kantine of rondom het sportcomplex.

Sinds de start in 2006 heeft het VoetbalJournaal zich zo goed ontwikkeld, dat zij nu in bijna 30 regio’s actief zijn en per half jaar ruim 1,5 miljoen huishoudens én meer dan 500 voetbalclubs bereiken.

ZPRESS Sport, uitgever van het VoetbalJournaal, geeft ook in diverse regio’s in het Rijnmond-gebied kranten uit. ”Alle informatie verschijnt momenteel ook al op de site van VoetbalRotterdam. We zijn echter altijd op zoek naar gedrukte media. Regelmatig verschijnen er al stukjes in het Algemeen Dagblad maar nu zullen de clubs ook aandacht krijgen in de kranten van het VoetbalJournaal. Wij vinden ZPRESS Sport en het VoetbalJournaal een goede partner waar wij al enkele jaren prettig mee samen werken”, aldus organisatielid Michel Feenstra.

VR Cup

De VR Cup wordt dit seizoen gehouden voor ruim 300 elftallen. Met 136 eerste elftallen mag de VR Cup zich het grootste toernooi van Nederland noemen. Het toernooi wordt gehouden voor standaard- en dameselftallen. Ook de jeugd is goed vertegenwoordigd. De clubs doen mee met haar C1, D1, E1 en F1. De finale wordt dit jaar gehouden op 14 juni op het complex van Barendrecht. ”Wij werken al enkele jaren goed samen met VoetbalRotterdam. We geven dan ook graag aandacht aan zo’n mooi evenement. Dit sluit prima aan bij de kranten die wij uitgeven”, aldus commercieel manager Jeroen Blom.

Overzicht kranten in de regio van de VR Cup:

gebied 2

gebied 3

Gebied 1