WaterwegSport nieuwe mediapartner VoetbalRijnmond Cup

De VR Cup heeft er een nieuwe mediapartner bij. Momenteel is alle informatie te lezen op het internet via de speciale cup-pagina www.VoetbalRijnmondcup.nl en uiteraard op de website www.VoetbalRotterdam.nl. Naast de eerder aangesloten mediapartners zal ook WaterwegSport.nl, dat alle sporten uit de Waterwegregio belicht, nieuws gaan brengen over de VoetbalRijnmond Cup.

WaterwegSport.nl

WaterwegSport.nlWaterwegsport.nl is een initiatief door sportliefhebbers, voor sportliefhebbers uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Gedreven door passie en liefhebberij besteed WaterwegSport veel aandacht aan de (amateur) sport en alles wat daarbij komt kijken. Een enthousiast team van verslaggevers en fotografen zorgt door middel van fotoreportages, verslagen, columns en achtergrondverhalen dat de bezoekers overal van op de hoogte blijven.

WaterwegSport heeft in samenwerking met het VoetbalJournaal (ZPress) de WaterwegSport voetbalkrant uitgebracht. Bovendien is er een samenwerking met de Schiedamse internetaanbieder PopUpTV waardoor er een twee wekelijkse sportuitzending tot stand is gekomen. Op deze manier is er een groot sportplatform ontstaan van verenigingen, sporters, evenementen en bedrijven op en voor alle niveaus.

logotransVoetbalRijnmond Cup

De VR Cup wordt dit seizoen voor de tweede keer gehouden voor ruim 460 elftallen. Organisator VoetbalRotterdam organiseerde eerder met succes de RTV Rijnmond Cup en de VoetbalRotterdam Cup, powered bij Corendon Football. Met 158 eerste elftallen mag de VoetbalRijnmond Cup zich het grootste toernooi van Nederland noemen. Het toernooi wordt gehouden voor standaard-, jeugd- en dameselftallen. De jeugd is goed vertegenwoordigd.

De clubs doen mee met haar C1, D1, E1 en F1. “WaterwegSport is hard aan de weg aan het timmeren in de regio. Een dergelijke partner is wenselijk en helpt de VoetbalRijnmond Cup in de regio weer vooruit. De VoetbalRijnmond Cup wordt georganiseerd voor clubmensen en liefhebbers voor het amateurvoetbal en op non-profit basis. WaterwegSport past in die visie naadloos. Daarom zijn wij blij een dergelijke partner aan het toernooi te kunnen verbinden,” stelt mede organisator Richard Feenstra.

Like WaterwegSport.nl op Facebook!