VR Cup: Winterkampioen Excelsior’20 ontvangt Spijkenisse

0
359

excelsior20In de tweede ronde van het grootste regionale voetbaltoernooi voor standaardelftallen staat vanavond een mooie wedstrijd tussen Excelsior’20 en Spijkenisse op het programma. Excelsior’20 werd afgelopen zondag op de valreep winterkampioen en lijkt onder Ton van Bremen haar draai gevonden te hebben. Na een moeizame start pakte Excelsior’20 13 punten uit de laatste vijf wedstrijden.

Excelsior’20 aanvaller Miletson was de grote man afgelopen zondag. In blessuretijd maakte de aanvaller de 3-2, waardoor Excelsior’20 zich als koploper kan voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Eerder gaf trainer Ton van Bremen aan tot het einde van het seizoen te blijven en daarna op zoek zal gaan naar een andere club.

Spijkenisse greep net naast de titel van winterkampioen.In de laatste wedstrijd voor de winterstop werd in een rechtstreeks duel met SHO om die titel gestreden. Beide ploegen waren in Oud-Beijerland aan elkaar gewaagd. Hoewel Spijkenisse twee maal op achterstand kwam, was het Ruperto Dorothea die Spijkenisse twee maal op gelijke hoogte zette. Daardoor liepen beide ploegen met 2-2 van het veld.

De duel in Schiedam zal om 20:30 aanvangen en onder leiding staan van scheidsrechter Takacs.