VR Cup in teken van kwartfinales (jeugd)

logotransDe huidige week staat in het teken van de diverse jeugdcups. De VoetbalRijnmond Cup voor de jeugd, waaraan per categorie meer dan 70 elftallen aan de start verschenen, is toe aan de kwartfinale. Onderstaand een overzicht van het resterende programma. De mannen en de vrouwen beginnen volgende week aan de halve finales.

De inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup van het aankomende seizoen is vorige maand opengesteld. In de eerste vier weken dat de inschrijving loopt hebben zich inmiddels al ruim 350 elftallen aangemeld. Onder die 350 deelnemende elftallen zitten ook al over de 100 eerste elftallen. De inschrijving loopt tot 7 september 2015. Inschrijven kan middels de volgende link. De organisatie van de Cup heeft besloten het inschrijfgeld gelijk te houden vanwege het non-profit karakter van het toernooi. Aan de VoetbalRijnmond Cup deden het afgelopen seizoen ruim 460 elftallen mee.

De inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup is via de site of de onderstaande link weer opengesteld. Met een vaste commissie, die ook komend jaar weer een vlekkeloos toernooi wil organiseren, de zeer lage inschrijfgelden, wil de VoetbalRijnmond Cup er vooral voor de clubs zijn. Daarom is er gekozen voor een non-profit karakter. Alle sponsoren van het afgelopen seizoen hebben besloten ook komend seizoen de VoetbalRijnmond Cup te ondersteunen.

Klik hier om uw elftallen voor de VoetbalRijnmond Cup in te schrijven.