VR Cup groter dan ooit; ruim 445 elftallen ingeschreven

logonmDe inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup loopt inmiddels een maand. In die maand meldden zich al 445 elftallen aan voor het toernooi. Hier zitten 154 eerste elftallen bij. Groote Lindt werd de 150ste deelnemer aan het standaardelftallen toernooi van de VoetbalRijnmond Cup. Na de 150ste aanmelding schreven zich nog enkele clubs in met zowel de jeugd, de dames en de senioren. Daardoor groeit de VoetbalRijnmond Cup steeds verder door. Bij de mannen staat de teller op 154 eerste elftallen. Alle andere categorieën hebben de ruim de helft meer deelnemers.

Met een vaste commissie, die ook komend jaar weer een vlekkeloos toernooi wil organiseren, en een halvering van de inschrijfgelden, wil de VoetbalRijnmond Cup er vooral voor de clubs zijn. Daarom is er gekozen voor een non-profit karakter. De recent aangebrachte sponsoren zorgen ervoor dat de inschrijfgelden voor de komende jaren laag blijven voor alle clubs, zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat.

Loting

De loting van volgende VoetbalRijnmond Cup zal ook komend seizoen weer plaatsvinden bij Excelsior Rotterdam. Na het succes van vorig jaar is de samenwerking met Excelsior Rotterdam en Koebrugge Catering verlengd. Elke deelnemer Loting Voetbal Rijnmond Cupkrijgt een uitnodiging voor de loting en de aansluitende borrel. Naar alle waarschijnlijkheid volgt de loting op 22 of 29 september 2014.

Aanmeldingen

Onder de ruim 445 deelnemende elftallen bevinden zich al 154 eerste elftallen. Ook de inschrijvingen voor de vrouwen en de jeugd (C-D-E-F) heeft het aantal van het huidige seizoen overtroffen. Indien u zich nog niet hebt ingeschreven, kunt u dat middels de onderstaande link doen.

Inschrijven voor de VoetbalRijnmond Cup kan door hier te klikken.