VR Cup: Excelsior M. – Barendrecht naar andere datum

excelsior_maassluis_A1618BA7FECD24C4C1257B9F002D8C08De topper tussen Excelsior Maassluis en Barendrecht uit de derde ronde van de VoetbalRijnmond Cup zal niet op 25 februari plaatsvinden. Excelsior Maassluis speelt dan in de districtsbeker tegen Haaglandia. De ploeg van Cesco Agterberg strijd dan voor een plek in de kwartfinale. Een plek in de halve finale geeft toegang tot de KNVB-beker waaraan ook de profclubs deelnemen. Excelsior Maassluis en Barendrecht gaan in overleg om tot een nieuwe datum te komen.

VoetbalRijnmond Cup

In de derde ronde van de VoetbalRijnmond Cup is inmiddels een wedstrijd gespeeld.VOC won met 2-5 bij Pelikaan. De hoofdklasser plaatste zich daardoor voor de vierde ronde van het grootste regionale voetbaltoernooi voor standaardelftallen.

In de tussenronde die nodig was om het deelnemersaantal op 32 te brengen komen vier ploegen in actie. Op 11 febrauri treffen GLZ/delfshaven en Maasstad Tediro elkaar. Maasstad Tediro verraste in de tweede ronde tweedeklasser Pernis. GLZ/Delfhaven won na strafschoppen van HermesDVS (za). Op 15 febrauri gaat Schoonhoven op bezoek bij Strijen. De winnaar van het eerste duel gaat in de derde ronde op bezoek bij Groote Lindt. De winnaar van Strijen – Schoonhoven treft op 18 febrauri Spartaan’20.