Thomas Verhaar en Peter Bonthuis loten voor VoetbalRijnmond Cup

Rotterdam_stadion_woudesteinTijdens de loting van de VoetbalRijnmond Cup zullen er weer diverse personen worden uitgenodigd om te loten. Zowel Thomas Verhaar, die afgelopen seizoen van VOC naar Sparta overstapte en ook in de beker nog doel trof, en Peter Bonthuis zullen tijdens de loting zorgen voor het koppelen van elftallen. Aanstaande maandag zal de loting, waarvoor van elke club twee afgevaardigden welkom zijn, plaatsvinden op Woudestein.

De inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup loopt inmiddels door. In afgelopen maanden meldden zich al 460 elftallen aan voor het toernooi. Hier zitten 157 eerste elftallen bij. Groote Lindt werd de 150ste deelnemer aan het standaardelftallen toernooi van de VoetbalRijnmond Cup.

Na de 150ste aanmelding schreven zich nog enkele clubs in met zowel de jeugd, de dames en de senioren. Alle topklassers en hoofdklassers hebben zich inmiddels ingeschreven voor het grootste regionale toernooi van Nederland.

De VoetbalRijnmond Cup steeds verder door. Bij de mannen staat de teller op 157 eerste elftallen. Alle andere categorieën hebben de ruim de helft meer deelnemers.

Inschrijven voor de VoetbalRijnmond Cup kan door hier te klikken.