Samenwerking VoetbalRijnmond Cup en Feyenoord Soccer Schools krijgt vervolg

De samenwerking tussen de VoetbalRijnmond Cup, VoetbalRotterdam en Feyenoord Soccer Schools krijgt wederom een vervolg. Ook voor het komende jaar is Feyenoord Soccer Schools toegevoegd als hoofdsponsor van de VR Cup.

De winnaars van de VR cup voor pupillen categorieën zullen aan het einde van komend seizoen een geheel verzorgde clinic krijgen van twee uur. Dit onder de bezielende leiding van een oud-speler van Feyenoord. Tevens ontvangen alle winnaars ook een officieel Feyenoord Soccer School-shirt en deelnamecertificaat.

VoetbalRijnmond Cup-organisator Richard Feenstra tekende onlangs namens de organisatie de overeenkomst met Feyenoord Soccer Schools. “Feyenoord Soccer Schools organiseert evenals VoetbalRotterdam al jarenlang naar volle tevredenheid evenementen. De samenwerking met dergelijke A-merken is voor de uitstraling van het toernooi van groot belang. Ook de prijswinnaars genieten elk jaar van de clinic die gegeven wordt. Wij als organisatie zijn trots op de samenwerking met Feyenoord Soccer Schools.”

Robbert Mercx, coördinator van Feyenoord Soccer Schools, is verheugd om de samenwerking met de VoetbalRijnmond Cup voort te zetten. “Afgelopen seizoen hebben we naar alle tevredenheid een clinic voor de winnende jeugdteams van de VoetbalRijnmond Cup georganiseerd. Mede door positieve reacties die we na afloop van de clinic kregen en de prettige samenwerking met de organisatie van de VoetbalRijnmond Cup, hebben ons doen besluiten om de overeenkomst met een jaar te verlengen.”

Voor meer informatie over alle trainingsactiviteiten die Feyenoord Soccer Schools gedurende het hele jaar organiseert, ga naar www.feyenoordsoccerschools.nl.