Regio-Voetbal.nl mediapartner VR Cup

0
313

VoetbalRotterdam.nlDe Voetbalrijnmond Cup (VR Cup) heeft er een nieuwe mediapartner bij. Momenteel is alle informatie te lezen op het internet via de speciale cup-pagina www.VoetbalRijnmondcup.nl en uiteraard op de website www.VoetbalRotterdam.nl, maar ook in de VoetbalJournaal-kranten van ZPRESS Sport zal er aandacht komen voor de VR Cup. Als vierde partner is Regio-Voetbal.nl, de site voor het voetbalnieuws uit de regio Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Land van Heusden & Altena en Bommelerwaard aangetreden.

Regio-Voetbal.nl

Regio-Voetbal is een prachtig podium om uw bedrijf in genoemde regio (maar ook ver daarbuiten) te promoten en te presenteren. Maandelijks krijgt de website ongeveer 800.000 paginabezoeken. De gemiddelde bezoekduur ligt met bijna vier minuten ongekend hoog.

Media-aandacht

“Alle informatie verschijnt momenteel in de media via onze partners VoetbalRotterdam.nl, ZPress en HaaglandenVoetbal.nl. Als organisatie zijn wij echter altijd op zoek naar mogelijkheden om het onafhankelijke toernooi van meer aandacht te voorzien. Regelmatig verschijnen er stukjes in het Algemeen Dagblad, maar nu zullen de clubs ook aandacht krijgen in de kranten van het VoetbalJournaal en op de sites van VoetbalRotterdam.nl en Regio-Voetbal.nl (onderdeel van uitgeverij Het Kontakt Edities in Goudriaan). Alle partijen bij elkaar garanderen een immense media-aandacht voor de VoetbalRijnmond Cup”, aldus organisatielid Michel Feenstra.

Samenwerking

“We willen graag de naamsbekendheid van Regio-Voetbal verder vergroten. Ons doel is om zowel qua berichtgeving als commercieel een interessante partij te zijn en te blijven”, licht Rick den Besten namens Regio-Voetbal toe. “Samenwerking helpt hierbij. Vandaar dat we graag partner zijn geworden van de VoetbalRijnmond Cup. We hopen dat veel elftallen van clubs uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden aan het toernooi gaan deelnemen.”

VR Cup

De VR Cup wordt dit seizoen gehouden voor ruim 300 elftallen. Met 136 eerste elftallen mag de VR Cup zich het grootste toernooi van Nederland noemen. Het toernooi wordt gehouden voor standaard- en dameselftallen. Ook de jeugd is goed vertegenwoordigd. De clubs doen mee met hun C1, D1, E1 en F1. De finale wordt dit jaar gehouden op 14 juni op het complex van Barendrecht.