Oude Maas en SSS in VoetbalRijnmond Cup

Oude Maas C1 en D1 en SSS D1 hebben zich ingeschreven voor de VoetbalRijnmond Cup. Daarmee komt de teller over de 300 elftallen. Inschrijven voor jeugd en dames is nog steeds mogelijk.

Tv-aandacht voor senioren-, jeugd- en damesvoetbal

VoetbalRotterdam.TV gaat komend seizoen zijn derde jaar in. Naast het onderdeel Footgolf, Latjetrap, De Terugblik en de Vooruitblik zal komend seizoen ook de VoetbalRijnmond Cup veelvuldig aandacht gaan krijgen. Waar voorheen alleen de standaardelftallen aandacht kregen zullen nu ook beelden gaan worden uitgezonden van het jeugd- en damesvoetbal van de VoetbalRijnmond Cup.

Keepersclinic

Pro Keeper Academy is een nieuwe partner van de VoetbalRijnmond Cup. Tijdens de finaledag van de VoetbalRijnmond Cup, gehouden in juni 2014, zal Pro Keeper Academy voor keepers van de ingeschreven jeugdploegen een keepersclinic verzorgen. Gedurende de hele finaledag zullen de professionele keeperstrainers van Pro Keeper Academy de keepers onder handen nemen. De keepers van de C-junioren en de D-, E- en F-pupillen gaan op de finaledag strijden om de titel van de beste keeper van het Rijnmond gebied seizoen 2013-2014. Er is een beker in elke leeftijdscategorie te winnen. Meer informatie over Pro Keeper Academy vindt u op www.prokeeperacademy.nl

Snelheidswedstrijden tijdens finaledag

Tijdens de finaledag zullen er voor jong en oud ook snelheidswedstrijden plaatsvinden. Altijd al gedacht dat u zo’n hard schot in de benen had? Op de finaledag kunnen jong en oud dit laten zien. De snelheidsmeter registreert hoe hard u kan schieten. Er zullen uiteindelijk diverse winnaars overblijven bij de jeugd en senioren. Ook kunt u uw sprintsnelheid testen. Op een afgezet parcours zullen met en zonder bal de spelers kunnen laten zien hoe snel zij nou eigenlijk zijn. Er zal dus gedurende de gehele dag veel te doen zijn. VoetbalRotterdam zal tijdens elke ronde alle verslagen gaan plaatsen van de VoetbalRijnmond Cup. Ook zullen er wedstrijden gefilmd gaan worden en zullen er diverse tv-items worden gemaakt over deze Cup.

Inschrijven

Inschrijven voor de enige regionale Cup die altijd regionaal zal blijven, kan via www.voetbalrijnmondcup.nl