Miniworld nieuwe partner VoetbalRijnmond Cup

miniworld-rotterdam_logo_2De VoetbalRijnmond Cup bij de jeugd kent vanaf komend seizoen een nieuwe naamgever. Het jeugdtoernooi van het grootste regionale toernooi van Nederland, zal komend seizoen door het leven gaan als de Miniworld Cup. De organisatie van de VoetbalRijnmond Cup is trots op de samenwerking met de in Nederland ruimschoots bekende en grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux.

De organisatie van de VoetbalRijnmond Cup is bijzonder trots op de samenwerking met Miniworld. “Door de samenwerking wordt het toernooi wederom voorzien van een sterke partner. Na de Feyenoord Soccer Schools, Leo Ringelberg, Trainingskampen.nl, Jan Dirk Stouten en Palace Casino’s heeft weer een grote partner voor het toernooi gekozen,” stelt organisatielid Richard Feenstra. “De komende tijd zullen er voor de kinderen uit de regio diverse acties op stapel worden gezet. Te beginnen met de eerste loting eind september op locatie.”

MiniWorld-manager Tamara Boelee is trots op de nieuwe samenwerking. “Miniworld Rotterdam komt door de samenwerking en het naamgeverschap steeds meer in de regio terug. Uiteindelijk is ons doel alle kinderen kennis te laten maken met Miniworld. Naast de huidige miniatuurwereld is Miniworld ook druk met een nieuwe uitbreiding: Engeland & Schotland in miniatuur. Dit nieuwe deel zal in de loop van 2016 officieel geopend worden. Met die ontwikkeling en de het naamgeverschap van de VoetbalRijnmond Cup, hopen wij onze sterke groei door te zetten.”

Vanaf begin september zal de samenwerking verder aangekondigd worden. Via zowel VoetbalRotterdam.nl als de site van de VoetbalRijnmond Cup zult u op de hoogte gehouden worden.

logotrans