MiniWorld Cup: meer dan 330 deelnemers

Spartaan'20 D1De VR Cup voor jeugdelftallen heet sinds dit seizoen de Miniworld Cup. Het bedrijf Miniworld is daarmee de opvolger van naamgever AA Drink (RTV Rijnmond Cup). Inmiddels hebben zich al meer dan 330 elftallen ingeschreven.

Inschrijven

Verenigingen die zich nog niet hebben ingeschreven krijgen deze mogelijkheid nog tot 30 september. U kunt zich met uw vereniging wat betreft jeugdelftallen inschrijven met de C-junioren en de D-,E- en F-pupillen. Tevens kunt u zich ook aanmelden voor het 9 tegen 9 voetbal voor E-pupillen.  Klik hier om u alsnog in te schrijven.

Inschrijfgeld

Bij eerdere en andere toernooien betaalde u het dubbele bedrag vanwege de commerciële insteek. Omdat de VoetbalRijnmond Cup georganiseerd wordt door en voor clubs, is het inschrijfbedrag een stuk lager (ruim 50% goedkoper).

MiniWorld

miniworld-rotterdam_logo_2De organisatie van de VoetbalRijnmond Cup is bijzonder trots op de samenwerking met Miniworld. “Door de samenwerking wordt het toernooi wederom voorzien van een sterke partner. Na de Feyenoord Soccer Schools, Leo Ringelberg, Trainingskampen.nl, Jan Dirk Stouten en Palace Casino’s heeft weer een grote partner voor het toernooi gekozen,” stelt organisatielid Richard Feenstra. “De komende tijd zullen er voor de kinderen uit de regio diverse acties op stapel worden gezet. Te beginnen met de eerste loting op 1 oktober op locatie.”

MiniWorld-manager Tamara Boelee is trots op de nieuwe samenwerking. “Miniworld Rotterdam komt door de samenwerking en het naamgeverschap steeds meer in de regio terug. Uiteindelijk is ons doel alle kinderen kennis te laten maken met Miniworld. Naast de huidige miniatuurwereld is Miniworld ook druk met een nieuwe uitbreiding: Engeland & Schotland in miniatuur. Dit nieuwe deel zal in de loop van 2016 officieel geopend worden. Met die ontwikkeling en de het naamgeverschap van de VoetbalRijnmond Cup, hopen wij onze sterke groei door te zetten.”