Finales VoetbalRijnmond Cup bij sv Charlois

logotransDe finales van de VoetbalRijnmond Cup zal komend seizoen plaatsvinden in Rotterdam. Op het sterk vernieuwde complex van de nieuwbakken fusieclub sv Charlois zal op 13 juni de finales van het grootste regionale toernooi van Nederland plaatsvinden. Op het complex is een nieuw kunstgrasveld komen te liggen dat aan alle nieuwe voorwaarden voldoet.

De finales van de VoetbalRijnmond Cup zal elk jaar bij een andere vereniging worden gehouden. “Dat is een keuze die de commissie vanaf het begin heeft gemaakt,” stelt organisatielid Michael Blonk. “De finales van de VoetbalRijnmond Cup moet elke vereniging een keer worden gegund. Vorig jaar bij Barendrecht was het een compleet voetbalfeest waarvoor wij Barendrecht ook zeer erkentelijk zijn. Op 13 juni hopen wij op wederom een groot aantal spectaculaire finales.”

Sv Charlois is verguld met het binnenhalen van de finales. “De fusieclub is dit jaar gestart en heeft al veel hobbels weggenomen. Inmiddels is de nieuwbouw klaar, ligt er een nieuw kunstgrasveld en de club begint steeds meer vorm te krijgen,” stelt voorzitter Jan Bouwer. “Onze jeugdafdeling groeit als kool. In korte tijd zijn we naar 32 jeugdelftallen gegroeid en staat de organisatie. Met de komst van een dergelijke finales willen wij ons ook naar de buitenwereld presenteren.”