Finaledag VoetbalRijnmond Cup op 4 juni bij Brielle

brielleDe finaledag van de VoetbalRijnmond Cup zal komend seizoen plaatsvinden bij vv Brielle. Op het nog zo goed als nieuwe complex van VV Brielle zullen op zaterdag 4 juni de finales van het grootste regionale toernooi van Nederland plaatsvinden. Op het complex, dat in 2011 is gebouwd, liggen o.a. twee kunstgrasvelden. Die velden zijn aan de kantinezijde voorzien van een tribune en het complex voldoet daarnaast aan alle voorwaarden die de organisatie voor ogen heeft.

De finales van de VoetbalRijnmond Cup zullen elk jaar bij een andere vereniging worden gehouden. “Dat is een keuze die de commissie vanaf het begin heeft gemaakt,” stelt organisatielid Michel Feenstra. “De finales van de VoetbalRijnmond Cup moeten elk jaar aan een andere vereniging worden gegund. VV Brielle is daarmee de opvolger van sv Charlois, dat de finaledag in 2015 organiseerde. Eerdere edities, onder meer bij Barendrecht en sv Charlois waren een compleet voetbalfeest. Op 4 juni hopen wij op wederom een groot aantal spectaculaire finales.”

VV Brielle is verguld met het binnenhalen van de finales. We hopen dat het een prachtige voetbaldag wordt op ons complex.” stelt secretaris Edwin Wingelaar. “Onze vereniging groeit de laatste jaren flink door, zowel op prestatief als recreatief niveau. Met de komst van een dergelijke finaledag willen wij ons ook naar de buitenwereld presenteren.”

logotrans