Finale VoetbalRijnmond Cup op roulatiebasis

De finale van de VoetbalRijnmond Cup zal elk jaar door een andere club georganiseerd worden. Alle deelnemende clubs zijn daardoor in potentie een kandidaat om de finale te mogen organiseren. Op de finaledag, gehouden in juni 2014, worden verschillende finales gespeeld. De F-, E- en D-pupillen en C-junioren strijden op de finaledag om een tweedaags kamp in Nederland. Ook de Dames spelen om deze prijs.

De winnaar van de standaardelftallen om de VoetbalRijnmond Cup zal een meerdaags Trainingskamp winnen naar Spanje of Portugal.

Keepersclinic

Tijdens de finaledag van de VoetbalRijnmond Cup zal Pro Keeper Academy voor keepers van de ingeschreven jeugdploegen een keepersclinic verzorgen. Gedurende de hele finaledag zullen de professionele keeperstrainers van Pro Keeper Academy de keepers onder handen nemen. De keepers van de C-junioren en de D-, E- en F-pupillen gaan op de finaledag strijden om de titel van de beste keeper van het Rijnmond gebied seizoen 2013-2014. Er is een beker in elke leeftijdscategorie te winnen. Meer informatie over Pro Keeper Academy vindt u op www.prokeeperacademy.nl

Snelheidswedstrijden tijdens finaledag

Tijdens de finaledag zullen er voor jong en oud ook snelheidswedstrijden plaatsvinden. Altijd al gedacht dat u zo’n hard schot in de benen had? Op de finaledag kunnen jong en oud dit laten zien. De snelheidsmeter registreert hoe hard u kan schieten. Er zullen uiteindelijk diverse winnaars overblijven bij de jeugd en senioren.

Ook kunt u uw sprintsnelheid testen. Op een afgezet parcours zullen met en zonder bal de spelers kunnen laten zien hoe snel zij nou eigenlijk zijn.

Er zal dus gedurende de gehele dag veel te doen zijn!

VoetbalRotterdam zal tijdens elke ronde alle verslagen gaan plaatsen van de VoetbalRijnmond Cup. Ook zullen er wedstrijden gefilmd gaan worden en zullen er diverse tv-items worden gemaakt over deze Cup.

Inschrijven

Inschrijven voor de enige regionale Cup die altijd regionaal zal blijven, kan via www.voetbalrijnmondcup.nl