Eerste 300 elftallen in VR Cup 15/16

logotransDe inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup van het aankomende seizoen is vorige week opengesteld. In de eerste twee weken dat de inschrijving loopt hebben zich inmiddels al ruim 300 elftallen aangemeld. Onder die 300 deelnemende elftallen zitten ook al over de 100 eerste elftallen. De inschrijving loopt tot 7 september 2015. Inschrijven kan middels de volgende link. De organisatie van de Cup heeft besloten het inschrijfgeld gelijk te houden vanwege het non-profit karakter van het toernooi. Aan de VoetbalRijnmond Cup deden het afgelopen seizoen ruim 460 elftallen mee.

De inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup is via de site of de onderstaande link weer opengesteld. Met een vaste commissie, die ook komend jaar weer een vlekkeloos toernooi wil organiseren, de zeer lage inschrijfgelden, wil de VoetbalRijnmond Cup er vooral voor de clubs zijn. Daarom is er gekozen voor een non-profit karakter. Alle sponsoren van het afgelopen seizoen hebben besloten ook komend seizoen de VoetbalRijnmond Cup te ondersteunen.

Mediapartners

Om het toernooi onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk clubs en personen, hebben zich voor de derde editie vier mediapartners bij de VoetbalRijnmond Cup aangesloten. ZPress Sport en Media (o.a. het VoetbalJournaal), Regio-Voetbal.nl, WaterwegSport.nl en HaaglandenVoetbal.nl zullen in haar eigen verspreidingsgebied de VoetbalRijnmond Cup onder de aandacht brengen. Deze exclusieve partners zijn in hun specifieke regio de grootste spelers.

Start

De VoetbalRijnmond Cup zal komend jaar iets eerder van start gaan. Dit om de eerste speelronden ruimer voor de winterstop in te kunnen plannen. Voor elke Cup staan voor de winterstop twee ronden op het programma. De loting van de VoetbalRijnmond Cup, die traditioneel plaatsvind op Woudestein, zal half september zijn. Begin oktober zullen de eerste wedstrijden worden afgewerkt. In november wordt de tweede speelronde afgewerkt. Ook de vrouwen en de jeugd werken voor de winterstop twee duels af.

Klik hier om uw elftallen voor de VoetbalRijnmond Cup in te schrijven.