Al ruim 400 deelnemende elftallen

logonmDe inschrijving voor de VoetbalRijnmond Cup loopt inmiddels een maand. In die maand meldden zich al 400 elftallen aan voor het toernooi. Hier zitten 145 eerste elftallen bij. Met een vaste commissie, die ook komend jaar weer een vlekkeloos toernooi wil organiseren, en een halvering van de inschrijfgelden, wil de VoetbalRijnmond Cup er vooral voor de clubs zijn. Daarom is er gekozen voor een non-profit karakter.

Loting

De loting van volgende VoetbalRijnmond Cup zal ook komend seizoen weer plaatsvinden bij Excelsior Rotterdam. Na het succes van vorig jaar is de samenwerking met Excelsior Rotterdam en Koebrugge Catering verlengd. Elke deelnemer Loting Voetbal Rijnmond Cupkrijgt een uitnodiging voor de loting en de aansluitende borrel.

Aanmeldingen

Onder de 400 deelnemende elftallen bevinden zich al 145 eerste elftallen. Ook de inschrijvingen voor de vrouwen en de jeugd (C-D-E-F) heeft het aantal van het huidige seizoen te overtroffen. Indien u zich nog niet hebt ingeschreven, kunt u dat middels de onderstaande link doen.

Inschrijven voor de VoetbalRijnmond Cup kan door hier te klikken.